GIV DIT BUDSKAB LIV MED EN FILM

En film er et stærkt og effektivt medie, når du vil nå ud til et stort publikum. På kort tid kan dit budskab komme vidt omkring på sociale medier og de mange andre digitale kanaler, som nettet tilbyder. En film appellerer bredere end en tekst – især hvis den har et stærkt visuelt udtryk, der skiller sig ud – og et gran af humor.

Jeg producerer håndtegnede formidlings- og explainerfilm. Sammen med min fantastisk dygtige samarbejdsparter Julie Blicher Trojaborg alias BLIK har jeg produceret mere end 200 formidlingsfilm, og har endnu flere på tegnebrættet. Rigtigt mange af dem kan ses på Gyldendals Fagportaler. Du kan se enkelte eksempler herunder.

Når Julie og jeg arbejder sammen kan alt lade sig gøre. Bevæbnet med tegneredskaber, rekvisitter og lydeffekter, fortæller vi historier, der får dig til at grine og græde, se sammenhænge og forstå komplekse begreber. Vores speciale er formidlings- og informationsfilm, hvor vi kan stå for alle led i processen fra koncept til færdig film.

 

HÅNDHOLDT, PERSONLIGT, FINURLIGT OG HUMORISTISK

Vores stil er håndholdt, personlig og humoristisk med brug af “live-drawing” og små rekvisitter. Vi leverer også mere traditionelle speed drawing film og har et samarbejde med dygtige animatorer.

 

Kontakt os for mere info, hvis du har en idé, du gerne vil have på vores tegnebræt!