untitled_artwork-2DU KAN OGSÅ LÆRE GRAFISK FACILITERING


Grafisk facilitering er et effektivt procesværktøj til at skabe klarhed og fremdrift til fx. møder, workshops og i undervisning med meget enkle midler. Når vi deler vores ideer på et stykke papir eller på et whiteboard, bliver vi hurtigt klar over, om vi taler om det samme. Vi får gang i en kreativ dialog, hvor alle kan se, hvad der foregår og kan bidrage med egne tanker og ideer. Og der skal ikke ret meget til, før du er i gang og kan bruge grafisk facilitering.

ER DET SVÆRT?

Måske har du ikke tegnet, siden du var barn, og tanken om at stille dig op foran en stort papir med en tusch i hånden virker uoverskuelig. Men NEJ – det her er ikke svært! I grafisk facilitering fungerer tegningen ikke som kunst men som kommunikation. Det er indholdet, der er vigtigt og tegningen bruges sammen med ord til at fremme formidlingen af det budskab, du vil have frem. Og sådan kan du sagtens lære at tegne.

At lære enkle tegneteknikker og skabeloner er ikke svært. Du skal først og fremmest have modet til at kaste dig ud i det, og med et begynderkursus og lidt træning får du gang i den visuelle værktøjskasse. Det bliver meget lettere at facilitere og du vil opleve, at ejerskab og motivation hos dine deltagere, kollegaer, kunder, frivillige, elever eller studerende vokser.

 

HOS MIG ELLER HOS DIG?

Jeg holder både kurser i egne lokaler eller jeg kommer ud til jer. Siden 2014 har jeg gennemført kurser for  bl.a. el-ingeniører, HR-personale. pædagoger og lærere, coaches, iværksættere, projektledere, lektorer, boligsociale medarbejdere, it-specialister og unge gymnasieelever. For hvert kursus får jeg nye input og indblik i alle de måder, man kan anvende grafisk facilitering. Nogle af kurserne afholdes i samarbejde med Mia Pallisgaard Hansen fra Procesværkstedet.

Se hvad jeg har i kalenderen herunder eller kontakt mig, hvis jeg skal skræddersy et kursus til din virksomhed, organisation eller institution. Jeg holder både helt korte workshops og crashkurser og et- og to-dages kurser for begyndere og for øvede.

DOWNLOAD INSPIRATIONSHÆFTET  #allekantegne

11919573_856044227812305_1667251049433619445_n-3

 

MERE GRAFISK FACILITERING – KURSUS ØVET

Her skruer vi op for processen og viser, hvordan visuelle værktøjer og facilitering understøtter hinanden og spiller sammen. Og vi dykker et spadestik dybere ned i tegneteknikken, så du bliver mere sikker i din tegning.   INDHOLD Du introduceres for flere skabeloner og lærer at bruge dem i praksis Du lærer at lave visuelle noter […]

Læs mere »

LÆR GRAFISK FACILITERING – BEGYNDERKURSUS

Her får du et solidt kom-godt- gang-kursus. Ved kursets afslutning kan du bruge grafisk facilitering i egen praksis. Vi har små hold med max. 10 deltager til to undervisere, da det er vigtigt for os, at der er tid til individuel sparring undervejs, så du får mest  muligt med dig fra kurset, som du kan […]

Læs mere »