OM METTE

Jeg hedder Mette Jeppesen og startede min konsulentvirksomhed Tanke-streger i 2014.

Min tegneglæde og lyst til at udforske, hvad man kan udrette med grafisk facilitering og illustration, er min drivkraft. Grafisk facilitering er et felt, der er i rivende udvikling og det betyder, at hele feltet nuanceres, foldes ud og anvendes i en mangfoldighed af sammenhænge.

Jeg bruger grafisk facilitering i udviklings- og forskningsprojekter, som videnskabsformidling og film og jeg har lavet visuelle referater fra Frederikshavn til Beijing. Jeg underviser mennesker med vidt forskellige behov og professioner.

Min oplevelse er at grafisk facilitering og visualisering gør en positiv forskel, uanset om du bruger det som et styringsværktøj i projekter og forandringsprocesser i organisationer, i deltagerorienteret undervisning,  som visuel præsentation af et emne eller som visuelle fortælleredskaber til børn.

Jeg elsker at skabe dialog og bringe folk sammen. Vi kan skabe positive forandringer, når vi løfter i flok – også selv om vi er meget forskellige. Sammen finder vi de bedste og mest bæredygtige løsninger. Og til det er grafisk facilitering og visuel historiefortælling genialt, fordi det netop åbner op og inviterer til dialog og handling.

Når vi arbejder sammen lytter  jeg til dig. Hvilken opgave skal du have løst? Hvad er formålet? Hvilket slutresultat ønsker du? Og hvilken stil kan du lide? Jeg sætter mig grundigt ind i din kontekst og kommer med forslag og skitser, og sammen finder vi frem til det produkt, som rammer din målgruppe og skaber værdi for din organisation.

 

BAGGRUND

Jeg plejer at kalde mig selv en blandet landhandel. Det betragter jeg som en fordel. Jeg er uddannet billedkunstner fra Milano og København, er Cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling, og er uddannet facilitator og grafisk facilitator. Jeg har lavet alt fra curatering af kunstudstillinger, undervist i dansk som andetsprog, været integrationskonsulent og holdt kurser i interkulturel dialog og mangfoldigt forældresamarbejde. I seks år var jeg projektleder i Forældreforeningen Brug Folkeskolen på Nørrebro . Her har jeg har iværksat og ledet indsatser sammen med engagerede frivillige forældre fra de lokale folkeskoler, med skolerne og med Københavns Kommune for at vende udviklingen for folkeskolen i København.

 

glad

koncentreret tegneha%cc%8and fuld_igang

Foto: Kirstine Kolling