untitled_artwork-1-kopi

Del og stjæl er et godt princip inden for grafisk facilitering. Og her deler jeg ting med jer, som I kan “stjæle” til inspiration og til eget brug i jeres version.

 

principperPLAKAT – GODE HUSKEREGLER

I grafisk facilitering refereres der ofte til forskellige principper, som er gode pejlemærker, når man kaster sig ud i at bruge tegning, som et procesværktøj.

Her er Tanke-stregers version af principperne.
Print plakaten og hæng op ved din arbejdsplads, så du holder fast i dem.

Hent plakaten her

 

ALLE KAN TEGNE – BARE GØR DET!forside

En lille inspirationsbog om grafisk facilitering, udarbejdet sammen med Mia Pallisgaard Hansen fra Procesværkstedet. Her får du hjælp til din visuelle værktøjskasse i form af ting, du kan tegne, skabeloner du kan bruge i processer og tips og tricks til, hvordan du f.eks. kommer i gang med at komponere din tegning.

Hent inspirationsbogen Alle kan tegne her

 

 

1-_forside_uden_gulTIL SKOLELÆRERE – DEMOKRATISKE FÆLLESSKABER

I kataloget ’Demokratiske fællesskaber – forebyggelse af polarisering og eksklusion i skolen’ findes inspiration til at arbejde med demokratiske processer i skolen. Her er både teoretisk viden, forslag til forløb og afprøvning ipraksis samt konkrete øvelser til forskellige temaer. Formålet er at skabe dynamiske og undersøgende fællesskaber. Jeg har bidraget med visuelle skabeloner, som bl.a. guider jeres team igennem et aktionslæringsforløb.

Bogen er udgivet af Absalon Professionshøjskole.

Hent bogen her

35-_aktionslaeringsmodellenimg_297736-_formulering_af_problemstilling-kopi-237-_observation_af_aktioner-kopi

40-_bearbejdning_af_erfaringer-kopi40-_bearbejdning_af_erfaringer

mennesker_i_bevaegelse1_optimizedfoelelser_og_stemninger_optimized