Her finder du en prisliste over de typer af opgaver, jeg udfører. Priserne her er vejledende og når du indleder et arbejde med mig, udarbejder vi en aftale og en kontrakt for opgaven.

 

VISUEL PRÆSENTATION

  • Visuel præsentation: fra 10.000,- ekskl. moms og evt. transport/ forsendelse.

Prisen inkluderer opstartsmøde, skitse, korrektion og færdig farvelagt præsentation, der sendes som fil ( jpeg og pdf.) til mail eller via wetransfer. Hvis der ønskes ekstra print af tegningen, kommer prisen oveni. Prisen på print afhænger af tegningens størrelse og prislejet vil normalt ligge mellem 600 kr. -1200 kr.

Ved større præsentationer, såsom visualisering af strategi/ vision etc. der involverer flere workshops og møder, ring for pris.

 

VISUELT REFERAT

  • Hel dag ( 8 timer) fra 12.500,- ekskl.  moms og transport

Prisen inkluderer forudgående møde, forberedelse og materialer.
Hvis der ønskes yderligere efterbearbejdning af tegningen er timeprisen 1250,- ekskl.moms

Ved kortere seancer er timeprisen 2.500,- ekskl. moms og transport. Oven i min tilstedeværelse til mødet skal man regne med, at der kommer 2-3 timer i forberedelse af tegning af en timepris på 1250,-  ekskl. moms.

Jeg kan være behjælpelig med skan og print af tegning. Det ekspederes hos Vester Kopi, som skanner og printer i stort format og god kvalitet. Hvis man ønsker tegningen skannet skal tegningens bredde være max 90 cm. Jeg tager et gebyr på 850 kr oveni for den service.

 

TEGNEFILM/VIDEO

Pris afhænger af længde og sværhedsgrad Jeg tegner på papir, digitalt og bygger små håndlavede tableauer op i 3D. Ønsker man en hel pakkeløsning med manuskript, storyboard, tegning, redigering, musik og speak, giver jeg gerne tilbud sammen med min samarbejdspartner BLIK. Se mere om vores tegnefilm her

 

ILLUSTRATIONER

Blade/ bøger etc.

  • 1 side 4000,- ekskl. moms
  • Plakat, A3 eller mindre: 6000,- ekskl. moms
  • Plakat, større end A3: 9000,-, ekskl. moms.

Priserne inkluderer: opstartsamtale, skitse, korrektion og færdig illustration  – i hånden eller sendt som postforsendelse, som fil ( jpeg eller pdf.) sendt til mail.

 

FACILITERING

Hvis der ønskes konsultation i forhold til en større faciliteringsproces,  kan jeg hjælpe med at designe strategi, drejebog og visualisering af indhold, fx. skabeloner, programmer, visuelle oversigter og visuelt referat af mødet. Her samarbejder jeg ofte med Projektværkstedet v. Mia Pallisgaard Hansen. Ring, så finder vi en god pris, der passer til opgavens omfang.

Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens kompleksitet. Meget kompliceret arbejde kan afregnes med en timebetaling på 1250,- ekskl. moms.

 

KURSER

Se priser under de enkelte kurser. For kurser ud af huset, kontakt mig venligst.