IMG_5056

 

12356877_903120383104689_3272805786928094810_o

IMG_4892 (1)

 

 

 

MIN BAGGRUND

Jeg er billedmenneske, akademiker og praktiker på en gang.

Jeg er uddannet billedkunstner fra Milano og København, er Cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling, og er uddannet facilitator.

Jeg har lavet alt fra curatering af kunstudstillinger, undervist i dansk som andetsprog, været integrationskonsulent og holdt kurser i interkulturel dialog og mangfoldigt forældresamarbejde. I seks år var jeg projektleder i Forældreforeningen Brug Folkeskolen på Nørrebro . Her har jeg har iværksat og ledet indsatser sammen med engagerede frivillige forældre fra de lokale folkeskoler, med skolerne og med Københavns Kommune for at vende udviklingen for folkeskolen i København. ( Se mit fulde CV på Linkedin )

 

DIALOG SKABER FORANDRINGER

Jeg elsker at skabe dialog og bringe folk sammen.  Jeg har oplevet, at vi kan skabe positive forandringer, når vi løfter i flok – også selv om vi er meget forskellige. Sammen finder vi de bedste og mest bæredygtige løsninger. Og til det er grafisk facilitering genialt, fordi det netop åbner op og inviterer til dialog og handling.

Jeg har et let antændeligt aktivistgen og sammen med Uzma Ahmed har jeg lavet frivillige projekter i grænselandet mellem social aktivisme og kunst. Vi har fx. lavet ROADTRIP TIL EN NY DANMARKSHISTORIE og VI ER DANMARKS HISTORIE – se en lille film om det HER. Og vi har været på tur rundt i socialt udsatte boligområder for at få gang i en dialog om diskrimination og at overkomme sin frygt. I alt hvad vi gør, spiller det visuelle en stor rolle og jeg tror på, at grafisk facilitering kan være et voldsomt effektivt værktøj til at skabe empowerment hos grupper, som ikke har sproget i sin magt.

 

JEG GLÆDER MIG TIL AT ARBEJDE MED DIG!