GØR DET SELV – LÆR GRAFISK FACILITERING!

Grafisk facilitering er et effektivt procesværktøj til at skabe klarhed og fremdrift til fx. møder, workshops og i undervisning med meget enkle midler. Når vi deler vores ideer på et stykke papir eller på et whiteboard, bliver vi hurtigt klar over, om vi taler om det samme. Vi får gang i en kreativ dialog, hvor alle kan se, hvad der foregår og kan bidrage med egne tanker og ideer. Og der skal ikke ret meget til, før du er i gang og kan bruge grafisk facilitering.

 

ER DET SVÆRT?

Måske har du ikke tegnet, siden du var barn, og tanken om at stille dig op foran en stort papir med en tusch i hånden virker uoverskuelig. Men NEJ – det her er ikke svært! I grafisk facilitering fungerer tegningen  ikke som kunst, men kommunikation. Det er indholdet, der er vigtigt og tegningen bruges sammen med ord til at fremme formidlingen af det budskab, du gerne vil have frem. Og sådan kan du sagtens lære at tegne.

At lære enkle tegneteknikker og skabeloner er ikke så svært. Du skal først og fremmest have modet til at kaste dig ud i det, og med et begynderkursus og lidt træning får du gang i den visuelle værktøjskasse. Det bliver meget lettere at facilitere og du vil opleve, at ejerskab og motivation hos dine deltagere, kollegaer, kunder, frivillige, elever eller studerende vokser.

 

HOS MIG ELLER HOS DIG?

Jeg holder både kurser i egne lokaler og kommer ud til jer. I de sidste to år har jeg gennemført kurser for  bl.a. el-ingeniører, HR-personale. pædagoger og lærere, coaches, iværksættere, projektledere, lektorer, boligsociale medarbejdere og unge gymnasieelever. For hvert kursus får jeg nye input og indblik i alle de måder, man kan anvende grafisk facilitering. Nogle af kurserne afholdes i samarbejde med Mia Pallisgaard Hansen fra Projektværkstedet.

Se hvad jeg har i kalenderen herunder eller kontakt mig, hvis jeg skal skræddersy et kursus til din virksomhed, organisation eller institution. Jeg holder både helt korte workshops og crashkurser og et- og to-dages kurser for begyndere og for øvede.

11919573_856044227812305_1667251049433619445_n-3

 

NB: Vi regner med, at der kommer et ekstra forårskursus, så kontakt mig, hvis du ikke kan vente helt til september!

LÆR GRAFISK FACILITERING – BEGYNDERKURSUS den 13.9. og den 14.9. 2018

Læs mere »

MERE GRAFISK FACILITERING – ØVET d. 8.11. og den 9.11. 2018

   

Læs mere »